Verzekeringen

Het kantoor van Insura is fysisch gesloten omwille van de maatregelen genomen door de overheid. Het Insura team werkt vanuit afstand.

Wij blijven zeker tot uw dienst, maar vragen U bij voorkeur ons te contacteren per mail naar uw vaste contactpersoon of door middel van het contactformulier. U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een antwoord.

Voor dringende zaken (bijvoorbeeld nieuwe schadegevallen), kan U uiteraard contact opnemen op ons gratis nummer.

Pleziervaartuigen

Tijdens uw vrije tijd geniet u uiteraard het liefst zonder zorgen van de boottochtjes met uw pleziervaartuig. Een verzekering op maat kan u helpen om onbekommerd te water te gaan.

Woonboten

Een woonboot verzekeren is een specialiteit, een woonboot is immers geen woning op de wal. Insura Marine heeft daarom aangepaste voorwaarden voor de specifieke risico's van een woonboot.

Rechtsbijstand

Insura Marine verzekert niet alleen de materiële schade aan uw woon- of plezierboot. Ook de kosten voor eventuele juridische hulp zijn gedekt met onze rechtsbijstandverzekering.

Persoonlijke ongevallen

Bij een ongeval op het water zijn u en uw mede-opvarenden eveneens best verzekerd voor lichamelijke schade. De kosten voor repatriëring bijvoorbeeld, kunnen namelijk vlug oplopen.