Verzekeringen

Insura Marine verzekert uw plezier- of woonboot in binnen- en buitenland bij bekende verzekeraars zoals Delta Lloyd. Als onafhankelijk makelaar, biedt Insura uw vaartuig een dekking met de beste voorwaarden. U hoeft niet naar ons kantoor te komen, Insura Marine presenteert u een op maat uitgewerkte verzekeringsservice bij u thuis of zelfs bij u aan boord.

Pleziervaartuigen

Tijdens uw vrije tijd geniet u uiteraard het liefst zonder zorgen van de boottochtjes met uw pleziervaartuig. Een verzekering op maat kan u helpen om onbekommerd te water te gaan.

Woonboten

Een woonboot verzekeren is een specialiteit, een woonboot is immers geen woning op de wal. Insura Marine heeft daarom aangepaste voorwaarden voor de specifieke risico's van een woonboot.

Rechtsbijstand

Insura Marine verzekert niet alleen de materiële schade aan uw woon- of plezierboot. Ook de kosten voor eventuele juridische hulp zijn gedekt met onze rechtsbijstandverzekering.

Persoonlijke ongevallen

Bij een ongeval op het water zijn u en uw mede-opvarenden eveneens best verzekerd voor lichamelijke schade. De kosten voor repatriëring bijvoorbeeld, kunnen namelijk vlug oplopen.